Hjem > Papirhåndtering > Ilægning af papir > Ilægning af papir i multifunktionsbakken (MP-bakke) > Læg langt papir i multifunktionsbakken (MP-bakke)

Læg langt papir i multifunktionsbakken (MP-bakke)

Relaterede modeller:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Læg ét ark langt papir ad gangen i MP-bakken.
  • Brug MP-bakken til at udskrive et langt papir (bredde: 88,9-297 mm/højde: 431,9-1200 mm).
  • Brug kun langt papir, når du udskriver fra din computer, eller når du udskriver med AirPrint. Brug ikke langt papir, når du kopierer eller faxer.
  • Hvis indstillingen [Tjek papir] er [Til], og du lægger papiret i MP-bakken, vises en meddelelse på displayet, der giver dig mulighed for at ændre papirstørrelsen og papirtypen.
  • Når du lægger en anden papirstørrelse i bakken, skal du ændre indstillingen for papirstørrelse i maskinen eller indstillingen for papirstørrelse på computeren.

Når du gør dette, kan maskinen automatisk indføre papir fra den korrekte bakke, hvis auto bakkevalg er indstillet i printerdriveren (Windows) eller på maskinen.

BEMÆRK
  • For at undgå, at der kommer støv i maskinen, skal du sørge for at lukke MP-bakken, når du ikke bruger den.

1. Åbn MP-bakken.
    VIGTIGT
    Når du lægger langt papir i, må du IKKE trække papirstøtten op, ellers kan papiret beskadiges.
    image
  2. Tryk på og skub forsigtigt MP-bakkens papirstyr, så de passer til bredden af det papir, du bruger.
    image
  3. Læg kun ét ark papir i MP-bakken med udskriftssiden opad. Skub et stykke papir ind i MP-bakken med begge hænder, indtil den forreste kant rører papirfremføringsrullerne.
    image
    image

Hvis du har problemer med at lægge papir i MP-bakken, skal du skubbe udløserknappen (1) mod maskinens bageste del og derefter lægge papiret i.

image
  4. Brug begge hænder til forsigtigt at justere papirstyrene i MP-bakken, så de passer til papiret.
    image
    VIGTIGT
    Læg IKKE mere end ét ark langt papir i MP-bakken på noget tidspunkt. Det kan forårsage papirstop. Når du udskriver flere sider, skal du ikke lægge det næste stykke papir i, før touchscreen'en viser en meddelelse med en vejledning i at fremføre det næste ark papir.
  5. Træk papirstøtten (1) ud, indtil den låses på plads, og fold derefter papirstøtteflappen (2) ud.
    image
    image
    Når du lægger langt papir i MP-bakken, holder maskinen den udskrevne side fast efter udskrivning, så den ikke falder ned. Når udskrivningen er udført, skal du fjerne den udskrevne side og trykke på [OK].
  6. Skift indstillingen for papirstørrelse til [Brugerdefineret størrelse], og indtast den faktiske størrelse ved hjælp af maskinens touchskærm.
    image

Kontroller, at udskrivningen er færdig, før du lukker låget på MP-bakken.