Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Udskriv et langt papir (Windows)

Udskriv et langt papir (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
  1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg Brother XXX-XXXX Printer (hvor XXX-XXXX er navnet på din model), og klik dernæst på knappen for udskrivningsegenskaber eller indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Sørg for, at du kun har lagt ét ark langt papir i (bredde: 88,9-297 mm/højde: 431,9-1200 mm) i MP-bakken.
  4. Klik på fanen Grundlæggende.
  5. Klik på rullelisten Medietype, og vælg den type papir, du bruger.
    VIGTIGT

Indstil altid Medietype til den papirtype, du har lagt i, for at opnå den bedste udskriftskvalitet med de indstillinger, du har valgt.

6. Klik på rullemenuen Papirstørrelse, og vælg Brugerdefineret.... Indtast bredden, højden og andre oplysninger i vinduet Brugerdefineret størrelse, og klik derefter på OK.
  7. Vælg indstillingen Farve eller Gråskala for Farve / Gråskala.
  8. Gå til feltet Papirretning, vælg indstillingen Stående eller Liggende for at konfigurere udskriftsretningen.
    image

Hvis dit program indeholder lignende indstillinger, anbefaler vi, at du indstiller retningen med programmet.

9. Indtast det ønskede antal kopier (1-999) i feltet Kopier.
  10. Rediger andre printerindstillinger efter behov.
  11. Klik på OK.
  12. Afslut udskriftshandlingen.