Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Hukommelsesmodtagefunktioner > Udskrivning af en fax lagret i maskinens hukommelse

Udskrivning af en fax lagret i maskinens hukommelse

• Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer.
  • Når du har udskrevet faxmeddelelsen, slettes den fra maskinens hukommelse.
Hvis du vælger [Fax lager], kan du udskrive alle faxmeddelelser fra hukommelsen.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Udskriv fax].
    image

Du kan også udskrive faxmeddelelserne fra hukommelsen ved at trykke på [Lagr. Faxmedd] på touchskærmen.

2. Tryk på [Ja].