Nettverksutskrift fra Windows® enkel node-til-node-utskrift med TCP/IP

Oversikt

Hvis du bruker Windows® og vil skrive ut med TCP/IP-protokollen i et node-til-node-miljø, følg instruksjonene i dette kapittelet. I dette kapittelet får du vite hvordan du installerer nettverksprogramvaren og skriverdriveren du trenger for å skrive ut med nettverksskriveren.
Merk Merk
•
Du må konfigurere IP-adressen på maskinen før du fortsetter med dette kapittelet. Hvis du ikke har konfigurert IP-adressen, se Angi IP-adressen og nettverksmasken først.
•
Kontroller at vertsdatamaskinen og utskriftsserveren enten er på samme delnett, eller at ruteren er riktig konfigurert for å overføre data mellom de to enhetene.
•
Hvis du kobler til en nettverksutskriftskø eller deling (kun utskrift), se Installasjon når man bruker nettverksutskriftskø eller deling (kun skriverdriver) for installasjonsdetaljer.