Installasjon når man bruker nettverksutskriftskø eller deling (kun skriverdriver)

Merk Merk
•
Du må konfigurere IP-adressen på maskinen før du fortsetter med denne delen. Hvis du ikke har konfigurert IP-adressen, se Konfigurere din nettverksskriver først.
•
Kontroller at vertsdatamaskinen og utskriftsserveren enten er på samme delnett, eller at ruteren er riktig konfigurert for å overføre data mellom de to enhetene.
•
Dersom du bruker et personlig brannmur-program (f. eks. Internet Connection Firewall i Windows® XP), må du deaktivere den før installeringen. Når du er sikker på at du kan skrive ut, kan du aktivere brannmuren igjen.
1
Start installasjonsprogrammet på CD-ROM-en i henhold til hurtigstartguiden.
2
Velg modellnavn og ditt språk (om nødvendig), og klikk på Installer andre drivere el. verktøy.
3
Klikk på Skriverdriver (kun).
4
Velg Neste når velkomstmeldingen vises. Følg instruksjonene på skjermen.
5
Velg Standardinstallasjon, og klikk på Neste.
6
Velg Nettverksdelt skriver, og klikk på Neste.
7
Velg skriverkøen, og klikk deretter på OK.
Merk Merk

Kontakt systemansvarlige hvis du ikke er sikker på skriverens plassering og navn i nettverket.
Velg Fullfør.