2 Konfigurere din nettverksskriver

Oversikt

Før du kan bruke Brother-maskinen på nettverket, må du installere Brother-programvaren og også konfigurere de passende TCP/IP-nettverksinnstillingene på selve maskinen. For å gjøre dette anbefaler vi at du bruker det automatiske installasjonsprogrammet på CD-ROM-en fra Brother. Denne vil veilede deg gjennom installasjon av programvare og nettverk.
Hvis du ikke vil bruke det automatiske installasjonsprogrammet, eller du ikke forstår noen av uttrykkene som dette programmet bruker, se dette kapittelet for ytterligere informasjon.
Merk Merk

Hvis du ikke vil eller kan bruke det automatiske installasjonsprogrammet eller noen av Brothers programvareverktøy, kan du også bruke maskinens kontrollpanel til å endre nettverksinnstillingene. For mer informasjon, se Oppsett av kontrollpanel.