Bruke veiviseren for driverdistribusjon

1
Når du kjører veiviseren for første gang vil du se en åpningsskjerm. Klikk på Neste.
2
Velg Skriver og klikk deretter på Neste
3
Velg tilkoblingstype for skriveren du vil skrive ut på.
4
Velg alternativet du trenger, og følg instruksjonene på skjermen.
Hvis du velger Brother node-til-node-nettverksskriver, vises følgende skjerm.
Skjermbilde
•
Stille inn IP-adresse
Hvis skriveren ikke har en IP-adresse vil veiviseren gjøre at du kan endre IP-adressen ved å velge skriveren fra listen og ved å velge alternativet Konfigurer IP-adresse. En dialogboks vises så, og denne gjør at du kan spesifisere informasjon slik som IP-adresse, nettverksmaske og også gatewayadressen.
Skjermbilde
5
Velg skriveren du vil installere og klikk på Neste. Hvis driveren du ønsker å bruke ikke er installert på datamaskinen din kan du klikke på Har diskett...-knappen og spesifiser deretter banen til skriverdriveren.
Skjermbilde
6
Klikk på Neste etter at du har valgt riktig driver.
7
En oppsummeringsskjerm vises. Bekreft innstillingene på driveren.
Skjermbilde
•
Oppretter en .exe-fil
Veiviser for driverdistribusjon kan også brukes til å opprette kjørbare .EXE-filer. Disse kjørbare .EXE-filen kan lagres på nettverket, kopieres til en CD-ROM, en floppy-diskett eller til og med sendes på e-post til en annen bruker. Når den først er i gang installeres driveren og innstillingene automatisk uten at brukeren må gjøre noe.
•
Kopier driverfilene til denne datamaskinen, og lag et installasjonsprogram for andre brukere.
Velg dette alternativet hvis du ønsker å installere driveren på din datamaskin og også opprette en kjørbar .exe-fil som kan brukes på en annen datamaskin med det samme operativsystemet som din.
•
Bare lag et installasjonsprogram for andre brukere.
Velg dette alternativet hvis du ønsker å installere driveren på din datamaskin og også opprette en kjørbar .exe-fil som kan brukes på en annen datamaskin med det samme operativsystemet som din.
Merk Merk

Hvis du jobber i et købasert nettverk og du oppretter en .exe-fil for en annen bruker som ikke har tilgang til samme skriverkø som du definerer i .exe-filen, vil driveren bruke LPT1 som standard når den installeres på den eksterne datamaskinen.
8
Velg Fullfør. Driveren installeres automatisk på datamaskinen din.