Slik installererer du veiviseren for driverdistribusjon

1
Sett CD-ROM-en som følger med inn i CD-ROM-stasjonen. Åpningsvinduet vises automatisk.
2
Velg ditt språk. Klikk deretter på Installer andre drivere eller verktøy.
3
Velg installasjonsprogrammet Veiviser for driverdistribusjon.
Merk Merk

For Windows Vista™, klikk på Fortsett når skjermbildet Brukerkontokontroll vises.
4
Velg Neste når velkomstmeldingen vises.
5
Les lisensavtalen nøye. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.
6
Velg Fullfør. Nå har veiviseren for driverdistribusjon blitt installert.