Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk med tryckknappsmetoden

Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk med tryckknappsmetoden

MFC-J4340DW

image

När en maskin mottar Wi-Fi Direct-begäran från den mobila enheten visas meddelandet [Wi-Fi Direct anslutningsbegäran mottogs.] på LCD:n. Tryck på image för att ansluta.

1. Tryck på Settings.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Nätverk]. Tryck på OK.
    2. Välj [Wi-Fi Direct]. Tryck på OK.
    3. Om din mobila enhet inte stöder Wi-Fi Direct ska du göra följande:
      1. Välj [Gruppägare]. Tryck på OK.
      2. Välj []. Tryck på OK.
    4. Tryck på image eller image för att välja [Tryck på knapp]. Tryck på OK.
  3. När meddelandet [Aktivera Wi-Fi Direct på den andra enheten.] visas slår du på den mobila enhetens Wi-Fi Direct-funktion (för mer information, se den mobila enhetens bruksanvisning). Tryck på image på din Brother-maskin.
  4. Gör något av följande:
    • Om din mobila enhet visar en lista över maskiner med Wi-Fi Direct aktiverat väljer du din Brother-maskin.
    • Om Brother-maskinen visar en lista över mobila enheter med Wi-Fi Direct aktiverat väljer du din mobila enhet och trycker på OK. Om du vill söka efter tillgängliga enheter igen väljer du [Sök igen].
  5. När din trådlösa enhet ansluter visar maskinen [Ansluten].

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

image

När maskinen tar emot en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet, visas meddelandet [Wi-Fi Direct-anslutningsbegäran mottogs. Tryck på [OK] för att ansluta.] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] för att ansluta.

1. Tryck på image[Inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct].
  2. Om den mobila enheten inte har stöd för Wi-Fi Direct trycker du på [Gruppägare]>[].
  3. Tryck på [Tryck på knapp].
  4. När meddelandet [Aktivera Wi-Fi Direct på den andra enheten. Tryck sedan på [OK].] visas slår du på den mobila enhetens Wi-Fi Direct-funktion (för mer information, se den mobila enhetens bruksanvisning). Tryck på [OK] på din Brother-maskin.
  5. Gör något av följande:
    • Om din mobila enhet visar en lista över maskiner med Wi-Fi Direct aktiverat väljer du din Brother-maskin.
    • Om Brother-maskinen visar en lista över mobila enheter med Wi-Fi Direct aktiverat väljer du din mobila enhet. Om du vill söka efter tillgängliga enheter igen trycker du på du [Sök igen].

När din mobila enhet är ansluten visar maskinen [Ansluten].