Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera Wi-Fi Direct-inställningen från maskinens kontrollpanel.

MFC-J4340DW

1. Tryck på Settings.
  2. Tryck på image eller image för att göra dina val:
    1. Välj [Nätverk]. Tryck på OK.
    2. Välj [Wi-Fi Direct]. Tryck på OK.
    3. Välj [Manuell]. Tryck på OK.
  3. Maskinen visar SSID (nätverksnamnet) och lösenordet (nätverksnyckeln). Gå till den mobila enhetens inställningsskärm för trådlösa nätverk och ange SSID och lösenordet.
  4. När din trådlösa enhet ansluter visar maskinen [Ansluten].

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuell].
  2. Maskinen visar SSID (nätverksnamnet) och lösenordet (nätverksnyckeln). Gå till den mobila enhetens inställningsskärm för trådlösa nätverk, välj SSID och ange därefter lösenordet.

När din mobila enhet är ansluten visar maskinen [Ansluten].