Överföra fax till datorn

Du kan överföra fax från maskinens minne till datorn.

MFC-J4340DW

1. Tryck på Stop/Exit för att rensa felet tillfälligt.
  2. Se till att du har installerat Brothers programvara och drivrutiner på datorn och sätt sedan på PC-FAX-mottagning på datorn.
  3. Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt).
  4. Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.
  5. Läs och bekräfta anvisningarna på din dator.
    Fax i maskinens minne kommer automatiskt att skickas till datorn.
    image

Om fax i maskinens minne inte skickas till datorn:

Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.

Tryck på image eller image för att välja [Backuputskr.: På] eller [Backuputskr.: Av]. Tryck på OK.

Om det finns fax i maskinens minne när du konfigurerar PC-Fax-mottagning uppmanar ett LCD-meddelande dig att överföra faxen till din dator.

Tryck på image för att överföra alla fax i minnet till datorn.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Tryck på image för att rensa felet tillfälligt.
  2. Se till att du har installerat Brothers programvara och drivrutiner på datorn och sätt sedan på PC-FAX-mottagning på datorn.
  3. Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt).
  4. Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.
  5. Läs och bekräfta anvisningarna på din dator.
    Fax i maskinens minne kommer automatiskt att skickas till datorn.
    image

Om fax i maskinens minne inte skickas till datorn:

Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.

Om det finns fax i maskinens minne när du konfigurerar PC-Fax-mottagning uppmanar pekskärmen dig att överföra faxen till din dator.

Om förhandsgranskningen av fax är avstängd tillfrågas du om du vill få utskrift av säkerhetskopior.

Tryck på [Ja] för att överföra alla fax i minnet till datorn.