Hem > Felsökning

Felsökning

Om du har problem med maskinen kontrollerar du först punkterna nedan. Försök sedan att identifiera problemet och följ våra felsökningstips.

Du kan åtgärda de flesta problem på egen hand. Om du behöver mer hjälp, gå till support.brother.com för de senaste svaren på vanliga frågor och felsökningstipsen:

1. Klicka på Vanliga frågor & felsökning och sök efter din modellbeteckning.

Börja med att kontrollera följande:

• Maskinens nätkabel är korrekt ansluten och maskinen är påslagen.
  • Maskinens alla skyddsdelar har tagits bort.
  • Bläckpatronerna är korrekt installerade.
  • Skannerluckan och luckan för pappersstopp är helt stängda.
  • Pappret har lagts i på rätt sätt i pappersfacket.
  • Gränssnittskablarna är säkert anslutna till maskinen och datorn, eller att den trådlösa anslutningen har konfigurerats på både maskinen och datorn.
  • (För nätverksmodeller) Åtkomstpunkten (för trådlöst), routern eller hubben är på och dess länkindikering blinkar.
  • Maskinens LCD visar meddelanden.

Fastställ problemet om du inte löste det genom att använda kontrollistan och imageimage Närliggande information