Hem > Introduktion till maskinen > Översikt över kontrollpanelen

Översikt över kontrollpanelen

MFC-J4340DW

image
  1. 1,8"(44,9 mm) skärm med flytande kristaller (LCD)
    Visar meddelanden som hjälper dig att ställa in och använda maskinen.
  2. Lägesknappar
    image FAX
    Tryck för att växla till FAX-läge.
    image SCAN
    Tryck för att växla till SCAN-läge.
    image COPY
    Tryck för att växla till COPY-läge.
    image WEB
    Tryck för att växla till WEB-läge.
  3. Inställningsknappar
    image Clear/Back
    Tryck för att gå tillbaka till föregående meny.
    image Settings
    Tryck för att öppna huvudmenyn.
    OK
    Tryck för att välja en inställning.
    image image
    Tryck för att öppna menyn för justering av ringsignalsvolym när maskinen är inaktiv.
    image
    Tryck för att öppna menyn för bläck när maskinen är inaktiv.
    image
    • Tryck för att spara kortnummer och gruppnummer i maskinens minne.
    • Tryck för att söka upp och slå nummer som finns i maskinens minne.
    image
    Tryck för att konfigurera de trådlösa inställningarna medan maskinen är i beredskapsläge.
    image eller image
    Tryck för att bläddra igenom menyerna och alternativen.
    image eller image
    • Tryck för att flytta markören åt vänster eller höger på LCD-skärmen.
    • Tryck för att antingen bekräfta eller avbryta en pågående procedur.
  4. Telefonknappar
    Tel/R
    Om maskinen befinner sig i Fax-/Tel-läget (F/T) och du lyfter på luren på en extern telefon under F/T-signalen (dubbelsignal), trycker du på Tel/R för att prata.
    När maskinen är ansluten till en telefonväxel, trycker du för att komma ut på en extern linje eller flytta ett samtal till en annan sidoapparat.
    Redial/Pause
    • Tryck för att ringa senast slagna nummer igen.
    • Tryck för att välja och ringa numren från historiken över utgående samtal eller från nummerpresentationshistoriken.
    • Tryck för att infoga en paus när du slår nummer.
  5. Kombinerade siffer- och bokstavsknappar
    • Använd för att ringa fax- och telefonnummer.
    • Använd som ett tangentbord för att ange text eller tecken.
  6. image Stop/Exit
    • Tryck för att stoppa en åtgärd.
    • Tryck för att avsluta en meny.
  7. Startknappar
    image Mono Start
    • Tryck för att börja sända fax i svartvitt.
    • Tryck för att börja kopiera i svartvitt.
    • Tryck för att börja skanna dokument (i färg eller svartvitt beroende på skanningsinställning).
    image Colour Start
    • Tryck för att börja sända fax i färg.
    • Tryck för att börja kopiera i färg.
    • Tryck för att börja skanna dokument (i färg eller svartvitt beroende på skanningsinställning).
  8. image Slå på/stänga av
    Tryck på image för att sätta på maskinen.
    Håll image nedtryckt för att stänga av maskinen. LCD-skärmen visar [Stänger ner] och fortsätter vara påslagen i några sekunder innan den stängs av. En ansluten extern telefon eller telefonsvarare förblir alltid tillgänglig.
    Om du stänger av maskinen genom att trycka på image kommer den ändå att regelbundet rengöra skrivhuvudet för att bevara utskriftskvaliteten. Maskinen bör alltid vara ansluten till elnätet. Därigenom förlängs skrivhuvudets livslängd, bläcket används mer effektivt och utskriftskvaliteten bibehålls.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

image
  1. image Symbol för NFC (Near Field Communication)

Om din Android™-enhet har stöd för NFC-funktionen kan du skriva ut från enheten genom att hålla den mot NFC-symbolen.

2. LCD-pekskärm (skärm med flytande kristaller)
    Öppna menyer och alternativ genom att trycka på dem på pekskärmen.
  3. Menyknappar
    image (Bakåt)
    Tryck för att gå tillbaka till föregående meny.
    image (Start)
    Tryck för att återgå till startskärmen.
    image (Avbryt)
    Tryck för att avbryta en åtgärd.
  4. LED-strömindikator
    LED-lampan tänds beroende på maskinens driftstatus.

LED-lampan blinkar när maskinen är i viloläge.

5. image Slå på/stänga av
    Tryck på image för att sätta på maskinen.
    Håll image intryckt för att stänga av maskinen. Pekskärmen visar [Stänger ner] och fortsätter vara på i några sekunder innan den stängs av. En ansluten extern telefon eller telefonsvarare förblir alltid tillgänglig.
    Om du stänger av maskinen genom att trycka på image kommer den ändå att regelbundet rengöra skrivhuvudet för att bevara utskriftskvaliteten. Maskinen bör alltid vara ansluten till elnätet. Därigenom förlängs skrivhuvudets livslängd, bläcket används mer effektivt och utskriftskvaliteten bibehålls.