Hem > Mobile/Web Connect > Skriva ut med Near-Field-kommunikation (NFC)

Skriva ut med Near-Field-kommunikation (NFC)

Relaterade modeller:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
NFC (Near Field Communication) ger möjlighet till enkel överföring, datautbyte och trådlös kommunikation mellan två enheter som befinner sig nära varandra.

Om din Android-enhet har stöd för NFC kan du skriva ut data (foton, PDF-filer och textfiler) direkt från enheten genom att trycka på NFC-ikonen i skrivarens kontrollpanel.

image

Du måste Hämta och installera Brother Mobile Connect på din Android-enhet för att kunna använda den här funktionen.