Hem > Fax > Sända ett fax > Kontrollera och avbryta väntande fax

Kontrollera och avbryta väntande fax

Följ dessa steg för att visa eller avbryta fax som lagrats i maskinens minne och väntar på att skickas. Om det inte finns några fax i minnet visas [Inga jobb väntar] på LCD-skärmen. Du kan avbryta ett faxjobb innan det skickas.

MFC-J4340DW

1. Tryck på Settings.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Fax]. Tryck på OK.
    2. Välj [Väntande jobb]. Tryck på OK.
  3. Gör följande för varje faxjobb som du vill kontrollera eller avbryta:
    1. Tryck på image eller image för att bläddra genom de jobb som väntar. Om det behövs väljer du det jobb du vill avbryta och trycker på OK.
    2. Tryck på image för att bekräfta eller tryck på image för att avsluta utan att avbryta.
  4. Tryck på Stop/Exit när du är klar.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Väntande jobb].
  2. Gör följande för varje faxjobb som du vill kontrollera eller avbryta:
    1. Tryck på image eller image för att bläddra genom de jobb som väntar. Välj vid behov det utskriftsjobb som du vill avbryta.
    2. Tryck på [OK].
    3. Tryck på [Ja] för att bekräfta eller tryck på [Nej] för att avsluta utan att avbryta.
  3. Tryck på image när du är klar.