Puhelinlinjan häiriöt / VoIP

Jos faksin lähetyksessä tai vastaanotossa on ongelmia mahdollisten puhelinlinjahäiriöiden vuoksi tai jos käytät VoIP-järjestelmää, suosittelemme modeeminopeuden muuttamista faksitoimintojen virheiden minimoimiseksi.

MFC-J4340DW

1. Paina Settings (Asetukset).
  2. Tee valinnat painamalla image tai image:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK.
    2. Valitse [Yhteensopivuus]. Paina OK.
    3. Valitse [Normaali] tai [Perus (VoIP)]. Paina OK.
      • [Perus (VoIP)] vähentää modeemin nopeudeksi 9 600 bittiä sekunnissa. Se myös poistaa käytöstä värillisten faksien vastaanoton ja virheenkorjaustilan (ECM) värillisten faksien lähetystä lukuun ottamatta. Tätä asetusta suositellaan käytettäväksi vain tarvittaessa, elleivät häiriöt puhelinlinjassa ole toistuva ongelma.

Brother suosittelee yhteensopivuusasetuksen muuttamista asetukseksi [Perus (VoIP)], sillä se parantaa yhteensopivuutta useimpien VoIP-palveluiden kanssa.

• [Normaali] -asetus määrittää modeemin nopeudeksi 14 400 bittiä sekunnissa.
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
    image
    • VoIP (Voice over IP) on puhelinjärjestelmä, joka käyttää perinteisen puhelinlinjan sijaan internet-yhteyttä.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Perusasetukset]>[Yhteensopivuus].
  2. Paina haluamaasi vaihtoehtoa.
    • [Perus (VoIP)] vähentää modeemin nopeudeksi 9 600 bittiä sekunnissa. Se myös poistaa käytöstä värillisten faksien vastaanoton ja virheenkorjaustilan (ECM) värillisten faksien lähetystä lukuun ottamatta. Tätä asetusta suositellaan käytettäväksi vain tarvittaessa, elleivät häiriöt puhelinlinjassa ole toistuva ongelma.

Brother suosittelee yhteensopivuusasetuksen muuttamista asetukseksi [Perus (VoIP)], sillä se parantaa yhteensopivuutta useimpien VoIP-palveluiden kanssa.

• [Normaali] -asetus määrittää modeemin nopeudeksi 14 400 bittiä sekunnissa.
  3. Paina image.
    image
    • VoIP (Voice over IP) on puhelinjärjestelmä, joka käyttää perinteisen puhelinlinjan sijaan internet-yhteyttä.