Koti > Säännöllinen kunnossapito > Tulostusvaihtoehtojen vaihtaminen tulostustulosten parantamiseksi

Tulostusvaihtoehtojen vaihtaminen tulostustulosten parantamiseksi

Jos tulosteet eivät näytä odotetulta, paranna tulostuslaatua muuttamalla Brother-laitteen tulostusasetuksia. Tulostusnopeus saattaa olla hitaampi näitä asetuksia käytettäessä.
image

• Voit parantaa tulostustuloksia näiden ohjeiden avulla, kun käytät laitetta kopiointiin, tulostukseen tietovälineeltä tai mobiililaitteelta.
  • Jos tulostuslaatu on heikko, kun tulostat tietokoneelta, vaihda tulostinohjaimen asetuksia.

MFC-J4340DW

1. Paina image (muste).
  2. Valitse [Tulost.asetukset] painamalla image tai image. Paina OK.
  3. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
    Valinta
    Kuvaus
    Vähennä tahriutumista
    Valitse tämä asetus, jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia.
    Par. tulost.
    Valitse tämä asetus, jos tulosteet ovat epäselviä.
  4. Paina OK.
  5. Valitse haluamasi vaihtoehto painamalla image tai image. Paina OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu)-painiketta.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image[Muste]>[Tulost.asetukset].
  2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista:
    Valinta
    Kuvaus
    Vähennä tahriutumista
    Vaihda tämä asetus, jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia.
    Par. tulost.
    Valitse tämä asetus, jos tulosteet ovat epäselviä.
  3. Noudata LCD-valikoiden ohjeita.
  4. Paina image.