Koti > Säännöllinen kunnossapito > Poista pystyviivat korjaamalla paperinsyöttöä

Poista pystyviivat korjaamalla paperinsyöttöä

Säädä paperinsyöttöä pystysuorien raitojen vähentämiseksi.

MFC-J4340DW

Tee ennen tulostuksen kohdistuksen säätöä tulostuslaadun tarkistus painamalla ensin image (muste), image tai painamalla image valitaksesi [Par. tulostuslaatu]>[Par. tulostuslaatu] uudelleen ja painamalla sitten OK.
  1. Paina image (muste).
  2. Tee valinnat painamalla image tai image:
    1. Valitse [Par. tulostuslaatu]. Paina OK.
    2. Valitse [Korjaa paperisyöttö]. Paina OK.
  3. Paina image sen jälkeen, kun nestekidenäyttöön ilmestyy vahvistusviesti tulostuslaadun tarkistuksen suorittamisesta.
  4. Valitse [Autom.] tai [Manuaalinen].
    • Jos valitset [Autom.]-tilan, paperinsyöttöä säädetään automaattisesti skannaamalla tarkistusarkki.
    • Jos valitset [Manuaalinen]-tilan, sinun pitää syöttää testisivun tiedot manuaalisesti.
  5. Jos valitsit [Autom.]-tilan, valitse paperikoko, johon tulostat tarkistussivun.
  6. Aseta määritettyä paperikokoa kasettiin ja paina sitten image.
    Laite tulostaa tarkistussivun.
  7. Noudata nestekidenäyttöön ilmestyviä ohjeita.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

Tee ennen paperinsyötön säätöä tulostuslaadun tarkistus painamalla image[Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Tarkista tulostuslaatu].

1. Paina image[Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Korjaa paperisyöttö].
  2. Paina [Seur.]-painiketta.
  3. Paina [Kyllä] sen jälkeen, kun nestekidenäyttöön ilmestyy vahvistusviesti tulostuslaadun tarkistuksen suorittamisesta.
  4. Paina [Autom.] tai [Manuaal.].
    • Jos valitset [Autom.]-tilan, paperinsyöttöä säädetään automaattisesti skannaamalla tarkistusarkki.
    • Jos valitset [Manuaal.]-tilan, sinun pitää syöttää testisivun tiedot manuaalisesti.
  5. Jos valitsit [Autom.]-tilan, valitse paperikoko, johon tulostat tarkistussivun.
  6. Aseta määritettyä paperikokoa paperikasettiin ja paina sitten [Aloita].
    Laite tulostaa tarkistussivun.
  7. Noudata LCD-näyttöön (nestekidenäyttöön) ilmestyviä ohjeita.