Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksin tunnistuksen määrittäminen

Faksin tunnistuksen määrittäminen

Jos faksin tunnistus on päällä: Laite vastaa faksipuheluun automaattisesti, vaikka vastaat puheluun. Kun nestekidenäyttöön tulee viesti, että laitteesi vastaanottaa faksin, tai kun kuulet äänimerkkejä käyttämäsi kuulokkeen kautta, aseta kuuloke vain paikalleen. Laite pitää huolen lopusta.

Jos faksin tunnistus on pois päältä: Jos olet laitteen luona ja vastaat puheluun nostamalla puhelimen kuulokkeen, vastaanota faksi painamalla käynnistyspainiketta ja valitsemalla sitten [Vastaanota]. Jos vastasit rinnakkaispuhelimeen tai ulkoiseen puhelimeen, paina *51.

image
  • Jos Faksin tunnistus -toiminnon asetuksena on [Kyllä], mutta laite ei aloita faksivastaanottoa, kun nostat rinnakkaisen tai ulkoisen puhelimen kuulokkeen, näppäile kaukokäynnistystunnus *51.
  • Jos lähetät fakseja samaan puhelinlinjaan kytketystä tietokoneesta ja laite katkaisee lähetyksen, aseta faksin tunnistusasetukseksi [Ei].

MFC-J4340DW

1. Paina Settings (Asetukset).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Vastaanottoas.]. Paina OK.
    3. Valitse [Faksitunnist.]. Paina OK.
    4. Valitse [Kyllä] (tai [Ei]). Paina OK.
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Faksitunnist.].
  2. Paina [Kyllä] (tai [Ei]).
  3. Paina image.