Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > F/P-soittoajan (Vale-/kaksoissoitto) määrittäminen

F/P-soittoajan (Vale-/kaksoissoitto) määrittäminen

Kun määrität vastaanottotilaksi [Faksi/Puhelin], ja soitto on faksi, laite vastaanottaa sen automaattisesti. Jos soitto on kuitenkin puhelu, laite tuottaa F/P-soiton (vale-/kaksoissoitto) F/P-soittoaika-asetuksen keston mukaisesti. F/P-soittoäänen kuuluminen tarkoittaa, että linjalla on tavallinen puhelu.

Koska F/P-soitto on Brother-laitteen tuottama ääni, ulkoiset puhelimet ja rinnakkaispuhelimet eivät soi. Puheluun voi kuitenkin vastata millä tahansa puhelimella.

MFC-J4340DW

1. Paina Settings (Asetukset).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Vastaanottoas.]. Paina OK.
    3. Valitse [F/P soit. pit.]. Paina OK.
    4. Valitse, kuinka pitkään laite soi kaksoissoittoäänellä ilmoittaen puhelusta. Paina OK.
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
    image

Vaikka soittaja katkaisisi puhelun kaksoissoiton aikana, laitteen kaiutin jatkaa soimista määritetyn ajan.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[F/P soit. pit.].
  2. Valitse, kuinka pitkään laite soi kaksoissoittoäänellä ilmoittaen puhelusta.
  3. Paina image.
    image

Vaikka soittaja katkaisisi puhelun kaksoissoiton aikana, laitteen kaiutin jatkaa soimista määritetyn ajan.