Koti > Faksi > Faksin lähetys > Käynnissä olevan faksin keskeytys

Käynnissä olevan faksin keskeytys

MFC-J4340DW

1. Peruuta faksi, jonka lähetys on jo käynnissä, painamalla Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
  2. Kun painat Stop/Exit (Lopeta/Poistu), kun laite on valitsemassa tai lähettämässä, nestekidenäytössä näkyy [Peruuta työ?]. Vahvista painamalla image.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Palaa Alkuun-näyttöön painamalla image.
  2. Peruuta faksi, jonka lähetys on jo käynnissä, painamalla image.
  3. Kun painat image, kun laite on valitsemassa tai lähettämässä, kosketusnäytössä näkyy [Peruuta työ?]. Paina [Kyllä].