Koti > Faksi > Faksin lähetys > Vaihda faksin automaattisen uudelleenvalinnan asetus

Vaihda faksin automaattisen uudelleenvalinnan asetus

Jos linja on varattu, kun lähetät faksia automaattisesti ja faksin automaattisen uudelleenvalinnan asetuksena on [Kyllä], laite valitsee numeron uudelleen enintään kolme kertaa viiden minuutin välein.

Faksin automaattisen uudelleenvalinnan oletusasetus on [Kyllä].

MFC-J4340DW

1. Paina Settings (Asetukset)-painiketta.
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK.
    2. Valitse [Faksin autom. uud.valinta]. Paina OK.
    3. Valitse [Kyllä] (tai [Ei]). Paina OK.
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Perusasetukset]>[Faksin autom. uud.valinta].
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image.