Home > Faxen > Faxrapporten > De stijl van het verzendrapport instellen

De stijl van het verzendrapport instellen

U kunt het verzendrapport gebruiken als bewijs dat u een fax hebt verzonden. Dit rapport vermeldt de naam of faxnummer van de partij, de tijd en datum van de transmissie, de duur van de transmissie, het aantal verzonden pagina's en of de transmissie wel of niet is gelukt.
Voor het verzendrapport zijn verschillende instellingen mogelijk:
Optie Beschrijving
Aan

Drukt een rapport af na elke verzonden fax.

Aan (+afb.)

Drukt een rapport af na elke verzonden fax.

Een gedeelte van de eerste pagina van de fax wordt op het rapport weergegeven.

Alleen fout

Drukt een rapport af als uw fax niet is verzonden vanwege een transmissiefout.

Alleen fout (+afb.)

Drukt een rapport af als uw fax niet is verzonden vanwege een transmissiefout.

Een gedeelte van de eerste pagina van de fax wordt op het rapport weergegeven.

Uit

Het rapport wordt niet afgedrukt.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Kies rapport]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Verzendrapp. (Verz.rapport)]. Druk op OK.
    4. Selecteer de gewenste optie. Druk op OK.
      Als u [Aan (+afb.)] of [Alleen fout (+afb.)] selecteert, verschijnt de afbeelding niet op het verzendrapport als Direct verzenden is ingesteld op [Aan]. Bij het verzenden van een kleurenfax wordt de afbeelding niet op het rapport weergegeven.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).
    Als de verzending goed is verlopen, wordt [OK] naast [RESULT] op het verzendrapport weergegeven. Als de verzending niet goed is verlopen, wordt [FOUT] naast [RESULT] weergegeven.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Kies rapport]>[Verzendrapp. (Verz.rapport)].
  2. Druk op de gewenste optie.
    Als u [Aan (+afb.)] of [Alleen fout (+afbeelding)] selecteert, verschijnt de afbeelding niet op het verzendrapport als Direct verzenden is ingesteld op [Aan]. Bij het verzenden van een kleurenfax wordt de afbeelding niet op het rapport weergegeven.
  3. Druk op image.
    Als de verzending goed is verlopen, wordt [OK] naast [RESULT] op het verzendrapport weergegeven. Als de verzending niet goed is verlopen, wordt [FOUT] naast [RESULT] weergegeven.