Home > Faxen > Faxrapporten > De intervalperiode van het faxjournaal instellen

De intervalperiode van het faxjournaal instellen

U kunt het apparaat zo instellen dat er op vaste tijden een faxjournaal wordt afgedrukt (elke 50 faxen, elke 6, 12 of 24 uur, elke 2 of 7 dagen).
image
(MFC-J4340DW)

Wanneer de functie Autom. uit is ingeschakeld en het apparaat vóór de gekozen intervalperiode wordt uitgeschakeld, wordt een faxjournaal afgedrukt en worden vervolgens alle faxtaken uit het journaalgeheugen gewist.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Kies rapport]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Journaal tijd (Journaalper.)]. Druk op OK.
    4. Selecteer nogmaals [Journaal tijd (Journaalper.)]. Druk op OK.
  3. Druk op image of image om een interval te selecteren. Druk op OK.
    • 6, 12, 24 uur, 2 of 7 dagen

Het apparaat drukt het rapport op het opgegeven tijdstip af en verwijdert vervolgens alle taken uit het journaalgeheugen. Als het geheugen van het apparaat vol is omdat het maximum van 200 taken is bereikt en de door u geselecteerde tijd nog niet is verstreken, wordt het faxjournaal voortijdig afgedrukt en worden vervolgens alle taken uit het geheugen gewist. Als u een extra rapport wilt voordat het tijd is om dit automatisch af te drukken, kunt u er een afdrukken zonder dat de taken worden gewist.

• Na 50 faxen

Het journaal wordt afgedrukt als 50 taken in het apparaat zijn opgeslagen.

4. Als u 6, 12, 24 uur of 2 of 7 dagen hebt geselecteerd, drukt u op image of image om [Tijd] te selecteren en vervolgens op OK. Voer het tijdstip in met behulp van de kiestoetsen. Druk op OK.
  5. Als u [Elke 7 dagen (Om de 7 dagen)] hebt geselecteerd, drukt u op image of image om [Dag] te selecteren en vervolgens op OK. Druk op image of image om de eerste dag van de 7-daagse aftelperiode te selecteren. Druk op OK.
  6. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Kies rapport]>[Journaal tijd (Journaalper.)].
  2. Druk op [Journaal tijd (Journaalper.)].
  3. Druk op image of image om een interval te selecteren.
    • 6, 12, 24 uur, 2 of 7 dagen

Het apparaat drukt het rapport op het opgegeven tijdstip af en verwijdert vervolgens alle taken uit het journaalgeheugen. Als het geheugen van het apparaat vol is omdat het maximum van 200 taken is bereikt en de door u geselecteerde tijd nog niet is verstreken, wordt het faxjournaal voortijdig afgedrukt en worden vervolgens alle taken uit het geheugen gewist. Als u een extra rapport wilt voordat het tijd is om dit automatisch af te drukken, kunt u er een afdrukken zonder dat de taken worden gewist.

• Na 50 faxen

Het journaal wordt afgedrukt als 50 taken in het apparaat zijn opgeslagen.

4. Als u 6, 12, 24 uur, 2 of 7 dagen hebt geselecteerd, drukt u op [Tijd] en voert u de tijd via het touchscreen in. Druk op [OK].
  5. Als u [Elke 7 dagen (Om de 7 dagen)] hebt geselecteerd, drukt u op [Dag]. Druk op image of image om de optie [Elke maandag], [Elke dinsdag], [Elke woensdag], [Elke donderdag], [Elke vrijdag], [Elke zaterdag] of [Elke zondag] weer te geven en druk vervolgens op de eerste dag voor de 7-daagse aftelperiode.
  6. Druk op image.