Foto’s vooraf bekijken en afdrukken vanaf een USB-flashstation

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

U kunt een afdrukvoorbeeld van uw foto's op het LCD-scherm weergeven voordat u ze afdrukt, of u kunt afbeeldingen afdrukken die zijn opgeslagen op een USB-flashstation.

• Als uw foto's grote bestanden zijn, kan het langer duren voordat elke foto wordt weergegeven.
  1. Plaats een USB-flashstation in de USB-sleuf.
    image
  2. Druk op [JPEG afdruk]>[Selecteer bestanden].
  3. Druk op image of image om de foto die u wilt afdrukken weer te geven en druk er dan op.
    image
    Om alle foto's af te drukken, drukt u ter bevestiging op [Alles afdr. (Alles pr)] en vervolgens op [Ja].
  4. Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:
    • Druk op het touchscreen op [-] of [+].
    • Druk op image om het toetsenbord op het touchscreen weer te geven en voer vervolgens het aantal exemplaren via het toetsenbord in. Druk op [OK].
  5. Druk op [OK].
  6. Herhaal de laatste drie stappen tot u alle af te drukken foto's hebt geselecteerd.
  7. Druk op [OK].
  8. Controleer de weergegeven lijst met opties.
  9. Om de afdrukinstellingen te wijzigen, drukt u op image[Afdrukinstell.].
    Druk op [OK] wanneer u klaar bent.
  10. Druk op [Start].