Een foto-indexvel (miniaturen) vanaf een USB-flashstation afdrukken

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
U kunt een foto-indexvel afdrukken waarop alle foto's op uw USB-flashstation in miniatuur staan afgebeeld.
image
  • Het apparaat wijst nummers aan de foto's toe (bijvoorbeeld nr. 1, nr. 2, nr. 3, enz.).

Andere nummers of bestandsnamen die door uw digitale camera of computer ter identificatie van de foto's zijn toegekend, worden door het apparaat niet herkend.

• Alleen bestandsnamen van 20 tekens of minder worden correct op de indexpagina afgedrukt.
  • Bestandsnamen worden niet correct afgedrukt als ze niet-alfanumerieke tekens bevatten die niet in het alfabet voorkomen, maar deze niet-alfanumerieke tekens zijn niet van invloed op de afdrukinstellingen van de foto's.
  1. Plaats een USB-flashstation in de USB-sleuf.
  2. Druk op [JPEG afdruk]>[Afdrukken van index (Index afdrukken)]>[Indexvel afdrukken (Index afdrukken)].
  3. Als u de afdrukinstellingen wilt wijzigen, drukt u op image[Afdrukinstell.].
    Druk op [OK] wanneer u klaar bent.
    Optie
    Beschrijving
    Papiersoort

Selecteer de papiersoort.

Papierform. (Papierformaat)

Selecteer het papierformaat.

4. Druk op [Start].