Afdrukinstellingen voor foto's

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Druk op de knop image[Afdrukinstell.] om de onderstaande instellingen weer te geven.
Optie Beschrijving
Afdrukkwaliteit (Printkwaliteit)

Selecteer de afdrukresolutie voor uw type document.

Als u de optie Inkjetpapier selecteert bij Papiersoort, kunt u alleen Fijn selecteren.

Papiersoort

Selecteer de papiersoort.

Papierform. (Papierformaat)

Selecteer het papierformaat.

Afdrukindeling (Afdruklay-out)

Selecteer de afdruklay-out.

Helderheid

Hiermee kunt u de helderheid instellen.

Contrast

Hiermee kunt u het contrast instellen.

Hoe hoger het contrast, des te scherper en levendiger een beeld eruitziet.

Bijsnijd(crop)

Hiermee kunt u het beeld rond de marge bijsnijden om het aan het papier- of afdrukformaat aan te passen. Schakel deze functie uit wanneer u volledige afbeeldingen wilt afdrukken of ongewenst bijsnijden wilt vermijden.

Zonder rand

Hiermee wordt het afdrukgebied uitgebreid naar de randen van het papier.

Datum afdr.

Hiermee kunt u de datum op foto's laten afdrukken.

Nieuwe standaard

Hiermee kunt u de afdrukinstellingen die u vaak gebruikt opslaan door deze als standaardinstellingen te definiëren.

Fabrieksinstellingen

Hiermee worden gewijzigde afdrukinstellingen naar de fabrieksinstellingen hersteld.