Hem > Felsökning > Fel- och underhållsmeddelanden > Kan inte skriva ut eller skanna -Överför dina fax

Kan inte skriva ut eller skanna -Överför dina fax

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Om LCD-skärmen visar:

• [Kan inte skriva ut] ##
  • [Kan inte skanna] ##

Vi rekommenderar att du överför dina fax till en annan fax eller till din dator.

Du kan även överföra faxrapporter för att kontrollera om det finns några fax som ska överföras.

image
Om det finns ett felmeddelande på LCD:n sedan du överfört faxmeddelandena ska du koppla ur Brother-maskinen från strömkällan i flera minuter och sedan ansluta den igen.