Överföra fax till en annan faxmaskin

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Du måste ställa in ditt stations-ID innan du överför fax till en annan faxmaskin.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Service]>[Dataöverföring]>[Faxöverföring].
  2. Gör något av följande:
    • Om [Ingen data] visas på LCD-skärmen finns det inte några faxmeddelanden kvar i maskinens minne. Tryck på [Stäng]. Tryck på image.
    • Ange till vilket faxnummer som faxmeddelanden ska vidaresändas.
  3. Tryck på [Fax start].