Hem > Kopiering > Kopiera ett ID-kort

Kopiera ett ID-kort

image

Du får endast kopiera ID-kort i den utsträckning det är tillåtet enligt gällande lagstiftning. Mer detaljerad information imageimage Produktsäkerhetsguide

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Placera ett ID-kort med texten nedåt i kopieringsglasets vänstra hörn.
    image

1: Avstånd 4,0 mm eller mer (längst upp till vänster)

2. Tryck på 2 in 1 (ID) Copy (2-i-1 ID-kopiering).
  3. Tryck på image eller image för att ange det antal kopior du önskar.
  4. Tryck på Mono Start (Starta i svartvitt) eller Colour Start (Starta i färg).
    Maskinen skannar ena sidan av ID-kortet.
  5. Vänd på ID-kortet när maskinen har skannat ena sidan.
    image
  6. Tryck på Mono Start (Starta i svartvitt) eller Colour Start (Starta i färg) för att skanna den andra sidan.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Placera ID-kortet med texten nedåt längst upp i kopieringsglasets vänstra hörn.
    image

1: Avstånd 4,0 mm eller mer (längst upp till vänster)

2. Tryck på image [Kopiera].
  3. Tryck på [ID].
  4. Ange antal kopior.
  5. Tryck på [Färgstart] eller [Monostart].
    Maskinen skannar ena sidan av ID-kortet.
  6. Vänd på ID-kortet när maskinen har skannat ena sidan.
    image
  7. Tryck på [Fortsätt] för att skanna den andra sidan.