Hem > Kopiering > Sortera kopior

Sortera kopior

Sortera flera kopior. Sidorna placeras i den ordning de matas, alltså: 1, 2, 3 och så vidare.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image eller image för att ange det antal kopior du önskar.
  3. Tryck på Copy/Scan Options (Kopierings-/skanningsalternativ).
  4. Tryck på image eller image för att välja [Stapla/Sortera] och tryck därefter på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja [Sortera] och tryck därefter på OK.
  6. Tryck på Mono Start (Starta i svartvitt) eller Colour Start (Starta i färg).
    Om du använder kopieringsglaset går du till nästa steg.
  7. När maskinen har skannat sidan lägger du nästa sida på skannerglaset och trycker på image för att välja alternativet [Ja].
  8. När alla sidor har skannats trycker du på image för att välja alternativet [Nej].

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Kopiera].
  3. Ange antal kopior.
  4. Tryck på image[Alternativ]>[Stapla/Sortera]>[Sortera].
  5. Tryck på [OK] när du är klar. (Om knappen [OK] visas.)
  6. Tryck på [Färgstart] eller [Monostart].

Om du placerade dokumentet i dokumentmataren skannar maskinen sidorna och börjar skriva ut.

7. Upprepa följande steg för varje sida av dokumentet om du använder kopieringsglaset:
    • Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [Fortsätt] för att skanna sidan.
    • När alla sidor har skannats trycker du på [Stäng] för att avsluta.