Edelleenlähetys

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Edelleenlähetys tarkoittaa sitä, että Brother-laite vastaanottaa viestin Internetin kautta ja lähettää sen sitten edelleen toiseen faksilaitteeseen perinteisiä puhelinlinjoja pitkin. Jos asiakirja on faksattava kaukopuheluna tai ulkomaille, säästät tiedonsiirtokustannuksissa käyttämällä edelleenlähetystoimintoa.

image
  1. Internet
  2. Puhelinlinja
  3. Sähköpostipalvelin

Brother-laitteen ohjauspaneelin tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla voit määrittää seuraavat kohteet:

• Relay Broadcast Function (Edelleenlähetystoiminto)

Aseta Relay Broadcast Function (Edelleenlähetystoiminto) -asetukseksi On (Päälle).

• Relay Domain (Edelleenlähetyksen toimialue)

Määritä toimialueen nimi laitteessa, joka lähettää asiakirjan perinteiseen faksilaitteeseen. Jos laitetta halutaan käyttää edelleenlähetykseen, laitteessa on määritettävä luotettu toimialueen nimi (nimen osa ”@”-merkin jälkeen). Valitse luotetun toimialueen nimi huolellisesti: kuka tahansa luotetun toimialueen käyttäjä voi tehdä edelleenlähetyksen. Toimialuenimiä voidaan rekisteröidä enintään kymmenen.

• Relay Broadcast Report (Edelleenlähetysraportti)

Määritä, haluatko tulostaa raportin sen jälkeen, kun laite on suorittanut edelleenlähetyksen.