Edelleenlähetys tietokoneesta

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Jatkolähetystoiminnon avulla voit lähettää sähköpostin tietokoneelta tavalliseen faksilaitteeseen.

• Jotkin sähköpostisovellukset eivät tue useisiin faksinumeroihin lähettämistä. Jos käyttämäsi sähköpostisovellus ei pysty tukemaan useita faksinumeroita, voit lähettää edelleen vain yhteen faksilaitteeseen kerrallaan.

image
    1. Internet
  • Vahvista, että valintaruudut POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakasohjelma) ja SMTP Server (SMTP-palvelin) ovat valittuina WWW-pohjaisessa hallinnassa. Jos POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakasohjelma)- eikä SMTP Server (SMTP-palvelin) -valintaruutuja ole valittu, valitse POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakasohjelma)- ja SMTP Server (SMTP-palvelin) -valintaruudut. Napsauta Submit (Lähetä) ja käynnistä laite sitten uudelleen.

Jos lähetät sähköpostin perinteiseen faksilaitteeseen, tapa, jolla faksilaitteen faksinumero syötetään, vaihtelee käytetyn sähköpostisovelluksen mukaan.

1. Luo sähköpostisovelluksessa uusi sähköpostiviesti ja kirjoita jatkolähettävän laitteen sähköpostiosoite ja ensimmäisen faksilaitteen faksinumero vastaanottajan ruutuun.
    Alla on esitetty, miten sähköpostiosoite ja faksinumero on syötettävä:
    image
    image

Microsoft Outlook -sovelluksessa osoitetiedot on annettava osoitekirjaan seuraavasti:

Nimi: fax#123456789

Sähköpostiosoite: UKFAX@brother.co.uk

2. Kirjoita edelleenlähettävän laitteen sähköpostiosoite ja toisen faksilaitteen faksinumero vastaanottajan ruutuun.
  3. Lähetä sähköposti.