Edelleenlähetys Brother-laitteesta

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Edelleenlähetystoiminnon avulla voit lähettää sähköpostin laitteeltasi tavalliseen faksilaitteeseen.

Vahvista, että valintaruudut POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakasohjelma) ja SMTP Server (SMTP-palvelin) ovat valittuina WWW-pohjaisessa hallinnassa. Jos POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakasohjelma)- eikä SMTP Server (SMTP-palvelin) -valintaruutuja ole valittu, valitse POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakasohjelma)- ja SMTP Server (SMTP-palvelin) -valintaruudut. Napsauta Submit (Lähetä) ja käynnistä laite sitten uudelleen.

image
  1. Internet

Tässä esimerkissä laitteesi sähköpostiosoite on FAX@brother.com ja haluat lähettää asiakirjan laitteestasi Englannissa sijaitsevaan tavalliseen faksilaitteeseen, jonka sähköpostiosoite on UKFAX@brother.co.uk. Haluat laitteesi lähettävän asiakirjan käyttämällä perinteistä puhelinlinjaa.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Ei], paina [Faksi].

• Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Kyllä], paina [Faksi] ja sitten [Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat].
  4. Tuo [Ryhmälähetys] näyttöön pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin tai painamalla image tai image.
  5. Paina [Ryhmälähetys].
  6. Paina [Lisää numero].
  7. Voit lisätä sähköpostiosoitteita edelleenlähetykseen seuraavasti:
    • Paina [Lisää numero] ja paina image, anna sähköpostiosoite ja paina [OK].
    • Paina [Lisää osoitekirjasta]. Paina sarjalähetykseen lisättävän sähköpostiosoitteen valintaruutua. Paina [OK], kun olet valinnut kaikki haluamasi sähköpostiosoitteet.
    • Paina [Hae osoitekirjasta]. Syötä nimi tai nimen ensimmäinen kirjain ja paina [OK]. Haun tulokset tulevat näkyviin. Paina nimeä ja paina sitten sähköpostiosoitetta, jonka haluat lisätä edelleenlähetykseen.
    Alla on esitetty, miten sähköpostiosoite ja puhelinnumero on syötettävä:
    image
    Kun olet syöttänyt kaikki faksinumerot, paina [OK].
  8. Paina [Faksin käynnistys].