Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Faksaus Internet-faksitoiminnolla (I-Fax) > Internet-faksin valinnat > Vastaanotettujen sähköposti- ja faksiviestien välitys

Vastaanotettujen sähköposti- ja faksiviestien välitys

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Brotherin Internet-faksi-ominaisuudella voit lähettää sähköpostiviestejä ja normaaleja faksiviestejä edelleen toiseen tietokoneeseen, faksilaitteeseen tai I-faksi-laitteeseen. Ota käyttöön edelleenlähetystoiminto laitteen ohjauspaneelista.
Sähköpostien jatkolähetyksen käyttöönotto laitteen ohjauspaneelista:
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.]>[Faks.ed.läh.].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki aset.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Paina [Manuaal.] ja syötä vastaanottajan faksinumero (enintään 20 merkkiä) tai sähköpostiosoite nestekidenäytön avulla.

Paina [OK]-painiketta.

• Paina [Osoitekirja].

Selaa numeroita pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image, kunnes löydät faksinumeron tai sähköpostiosoitteen, johon faksisi lähetetään.

Paina haluamaasi faksinumeroa tai sähköpostiosoitetta.

3. Jos valitset sähköpostiosoitteen, valitset haluamasi tiedostotyyppi.
    image
    Voit tulostaa kopiot vastaanotetuista fakseista painamalla [Varm.kopio: Kyllä].
  4. Paina image.