Koti > Säännöllinen kunnossapito > Väritulostuksen korjaus

Väritulostuksen korjaus

Jos värillisen tulostuksen laatu on huono, kalibroi kunkin värin tulostustiheys ja suorita sitten värien tasaus.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Valitse [Tulostin] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse [Värikorjaus] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [Korjaus] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse [Kyllä] painamalla image.
    image
    Värin korjaus alkaa automaattisesti ja kestää muutaman minuutin.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

image
Jos haluat suorittaa kunkin värin tulostustiheyden kalibroinnin ja värin tasauksen järjestyksessä, ota Automaattinen korjaus -toiminto käyttöön.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Tulostin]>[Värinkorjaus]>[Korjauksen aloitus].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki aset.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Valitse [Kyllä].
    image
    Värin korjaus alkaa automaattisesti ja kestää muutaman minuutin.
  3. Paina image.