Koti > Säännöllinen kunnossapito > Laitteen puhdistaminen > Paperikasetin ja paperinsyöttörullien puhdistus

Paperikasetin ja paperinsyöttörullien puhdistus

Paperinsyöttörullien säännöllinen puhdistus varmistaa paperinsyötön oikean toiminnan, mikä ehkäisee paperitukoksia.

Lue ennen puhdistamistoimenpiteen aloittamista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Laitteen puhdistaminen

Paperinsyöttöongelmien esiintyessä voit puhdistaa paperinsyöttörullat seuraavasti:

1. Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
    image
  3. Poista kasetista sinne asetetut paperit ja jos paperikasettiin on juuttunut jotain, poista tukos
  4. Purista nukkaamaton, haaleassa vedessä kostutettu liina kunnolla kuivaksi ja pyyhi pölyt paperikasetin erottelukumista.
    image
  5. Pyyhi pölyt molemmista paperinsyöttörullista laitteen sisällä.
    image
  6. Aseta paperia uudelleen paperikasettiin ja paperikasetti takaisin paikalleen laitteeseen.
  7. Kytke laitteen virta päälle painamalla image.