Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Wi-Fi Direct® gebruiken > Uw Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren

Uw Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Als uw mobiele apparaat Wi-Fi Direct of WPS niet ondersteunt, moet u een Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren.
image
Wanneer het apparaat een Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, verschijnt het bericht [Verbinden?] op het LCD-scherm. Selecteer OK om te verbinden.
  1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Netwerk] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Wi-Fi Direct] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Handmatig] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Wanneer [Wi-Fi Dir. aan?] wordt weergegeven, selecteert u Aan.
  6. Het apparaat geeft de SSID-naam en het SSID-wachtwoord weer. Ga naar het scherm met de instellingen voor draadloze netwerken op uw mobiele apparaat, selecteer de SSID-naam en voer vervolgens het wachtwoord in.
  7. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van het apparaat. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Configureer de Wi-Fi Direct-instellingen via het bedieningspaneel van het apparaat:
image
Wanneer het apparaat een Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, verschijnt het bericht [Verzoek voor Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen. Druk op [OK] om te verbinden.] op het LCD-scherm. Druk op [OK] om verbinding te maken.
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Handmatig].
  2. Het apparaat toont de SSID (netwerknaam) en het wachtwoord (netwerksleutel). Ga naar het scherm met de instellingen voor draadloze netwerken op uw mobiele apparaat, selecteer de SSID en voer vervolgens het wachtwoord in.
  3. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van het apparaat.