Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Wi-Fi Direct® gebruiken > Wi-Fi Direct-netwerk configureren met de drukknopmethode

Wi-Fi Direct-netwerk configureren met de drukknopmethode

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Als uw mobiele apparaat ondersteuning biedt voor Wi-Fi Direct, volgt u deze stappen om een Wi-Fi Direct-netwerk te configureren:
  1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Netwerk] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Wi-Fi Direct] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Drukknop] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Wanneer [Wi-Fi Dir. aan?] wordt weergegeven, selecteert u Aan.
  6. Activeer Wi-Fi Direct op uw mobiele apparaat (raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw mobiele apparaat voor instructies) wanneer [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat en druk op OK.] weergegeven wordt op het LCD-scherm van het apparaat. Druk op OK op het apparaat.
    Hiermee wordt de Wi-Fi Direct-instelling gestart.
  7. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Indien uw mobiele toestel een lijst met mobiele Wi-Fi opties weergeeft, kies dan uw Brother-apparaat.
    • Indien uw Brother-apparaat een lijst met mobiele Wi-Fi opties weergeeft, kies dan uw mobiele toestel. Druk op image of image om het mobiele apparaat te selecteren waarmee u verbinding wilt maken en druk op OK. Om opnieuw naar beschikbare apparaten te zoeken, selecteert u [<Opn. scannen>] en drukt u vervolgens op OK.
  8. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van het apparaat. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

image
Wanneer het apparaat een Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, verschijnt het bericht [Verzoek voor Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen. Druk op [OK] om te verbinden.] op het LCD-scherm. Druk op [OK] om verbinding te maken.
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Drukknop] op het LCD-scherm van het apparaat.
    image
    • Als uw mobiele apparaat Wi-Fi Direct niet ondersteunt, gaat u als volgt te werk:
      1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Groepseigenaar] en vervolgens op [Aan].
      2. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de [Drukknop] te selecteren.
  2. Wanneer de melding [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat. Druk vervolgens op [OK].] wordt weergegeven, schakelt u Wi-Fi Direct in op uw mobiele apparaat (raadpleeg voor meer informatie de handleiding van het mobiele apparaat). Druk op [OK] op het apparaat.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Indien uw mobiele toestel een lijst met mobiele Wi-Fi opties weergeeft, kies dan uw Brother-apparaat.
    • Indien uw Brother-apparaat een lijst met mobiele Wi-Fi opties weergeeft, kies dan uw mobiele toestel. Zoek nogmaals naar beschikbare apparaten door op [Opn. scannen] te drukken.
  4. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van het apparaat.