Automatisk skift til sommertid

Du kan programmere maskinen til automatisk at skifte til sommertid.

Maskinen stiller selv uret én time frem om foråret og én time tilbage om efteråret. Sørg for, at du har angivet den korrekte dato og det korrekte klokkeslæt i indstillingen Dato og klokkeslæt.

Denne funktion er kun tilgængelig i visse lande.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Grundindst.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Dato&Klokkslæt]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Auto sommertid]. Tryk på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Til] eller [Fra], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på Stop/Exit (Stop/Afslut).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Dato & tid]>[Auto sommertid].
  2. Tryk på [Til] eller [Fra].
  3. Tryk på image.