Justering af maskinens lydstyrke

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Gen. opsætning]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Bip]. Tryk på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Høj], [Med], [Lav] eller [Fra], og tryk derefter på OK.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Gør et af følgende:
    • For MFC-modeller:

Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Volume].

• For DCP-modeller:

Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Volume]>[Bip].

2. Tryk på en af følgende indstillinger (MFC-modeller):
    (Indstillingerne varierer afhængigt af din maskine).
    • [Ring]

Juster ringelydstyrken.

• [Bip]

Juster lydstyrken for det bip, der høres, når du trykker på en knap, ved fejltagelser, eller når du har sendt eller modtaget en faxmeddelelse.

• [Højttaler]

Juster højttalervolumenen.

3. Vælg indstillingen [Fra], [Lav], [Med] eller [Høj], og tryk derefter på den ønskede indstilling.
  4. Tryk på image.