Aktivera faxa till server

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

Lagra prefix-/suffix-adressen för faxservern i Brother-maskinen.
  1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax till server] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Prefix] och tryck sedan på OK.
  6. Ange prefixet med hjälp av maskinens kontrollpanel och tryck sedan på OK.
  7. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Suffix] och tryck sedan på OK.
  8. Ange suffixet med hjälp av maskinens kontrollpanel och tryck sedan på OK.
  9. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

Lagra prefix-/suffix-adressen för faxservern i Brother-maskinen.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Fax till server].
  2. Tryck på [Fax till server] och sedan på [].
  3. Tryck på [Prefix].
  4. Ange prefixet genom att trycka på tangenterna på LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  5. Tryck på [Suffix].
  6. Ange suffixet genom att trycka på tangenterna på LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  7. Tryck på image.