Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Använda funktionen sända fax till server

Använda funktionen sända fax till server

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Funktionen faxa till server ger maskinen möjlighet att skanna ett dokument och sända det över nätverket till en separat faxserver. Dokumentet skickas sedan från servern som faxdata till mottagarens faxnummer över vanliga telefonlinjer. När funktionen faxa till server är inställd till På skickas alla automatiska faxöverföringar från maskinen till faxservern för faxöverföring.

Du kan skicka ett fax direkt från maskinen genom att använda den manuella faxfunktionen när funktionen skicka till server är på.