Hem > Introduktion till maskinen > Översikt över kontrollpanelen

Översikt över kontrollpanelen

Kontrollpanelen kan variera beroende på din modell.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

image

1. LCD-skärm (skärm med flytande kristaller)

Visar meddelanden som hjälper dig att ställa in och använda maskinen.

Om maskinen befinner sig i faxläget visar LCD-skärmen:
    image

a. Datum och tid

b. Mottagningsläge

När du trycker på COPY (Kopiering) visar LCD-skärmen:
    image

c. Kopieringstyp

d. Antal kopior

e. Kvalitet

f. Kontrast

g. Kopieringsförhållande

2. Menyknappar
    Clear (Rensa)

Tryck för att radera informationen du angett eller avbryta aktuell inställning.

Menu (Menyn)

Tryck för att öppna menyn för att programmera maskinens inställningar.

OK

Tryck för att lagra din maskins inställningar.

image eller image

Tryck när du vill bläddra bakåt eller framåt bland menyalternativ.

image eller image
    • Tryck för att bläddra upp eller ner i menyerna och alternativen.
    • Tryck för att ändra upplösning i faxläge.
    image

Tryck för att image komma åt kortnummer.

Options (Alternativ)

Tryck här om du vill få åtkomst till tillfälliga inställningar för att faxa, skanna eller kopiera.

3. Kombinerade siffer- och bokstavsknappar
    • Använd för att ringa fax- och telefonnummer.
    • Använd som ett tangentbort för att ange text eller tecken.
  4. Lägesknappar
    FAX

Tryck för att växla till maskin- eller faxläge.

COPY (Kopiering)

Tryck för att växla maskinen till kopieringsläge.

SCAN (Skanna)

Tryck för att växla maskinen till Skanningsläge.

image

1. Funktionsknappar
    Redial/Pause (Återup./Paus)

Tryck för att ringa senast slagna nummer. Denna knapp lägger även till en paus vid programmering av snabbvalsnummer eller vid manuell uppringning av ett nummer.

Tel/R

Tryck på Tel/R för att ha en telefonkonversation efter att du har lyft en extern telefonlur under F/T snabb dubbelsignal.

När maskinen är ansluten till en PBX-telefonväxel (Private Branch exchanger), kan du även använda denna knapp för att komma ut på en extern linje, nå telefonväxeln eller koppla samtal till en sidoapparat.

Wi-Fi (för trådlösa modeller)

Tryck och håll knappen Wi-Fi intryckt och starta det trådlösa installationsprogrammet på datorn. Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in trådlös anslutning mellan din maskin och ditt nätverk.

När Wi-Fi-lampan lyser är maskinen ansluten till en trådlös åtkomstpunkt. När Wi-Fi-lampan blinkar ligger den trådlösa anslutningen nere eller så håller maskinen på att ansluta till en trådlös åtkomstpunkt.

Resolution (Upplösning) (endast för vissa modeller)

Tryck för att ändra faxupplösningen.

2 in 1 (ID) Copy (2 på 1 ID-kopia)

Tryck för att kopiera båda sidor av ett ID-kort på en sida.

2-sided (2-sidigt)

Tryck för att kopiera på papprets båda sidor.

Shortcut (Genväg)-knappen

Lagra och återkalla upp till tio fax- och telefonnummer.

För att komma åt fax- och telefonnummer som lagrats under Genvägen, håll knappen Shortcut (Genväg) intryckt och tryck sedan på genvängsnumret som du tilldelade till fax- eller telefonnumret med knappsatsen.

2. image Slå på/stänga av
    • Starta maskinen genom att trycka på image.

• Stäng av maskinen genom att trycka på image och hålla ner. LCD-skärmen visar [Stänger ner] och är på några sekunder innan den stängs av. Detta är alltid tillgängligt om du anslutit en extern telefon eller en telefonsvarare.

3. Stop/Exit (Stopp/Avbryt)
    • Tryck för att stoppa ett förfarande.
    • Tryck för att avsluta menyn.
  4. Start
    • Tryck för att börja sända fax.
    • Tryck för att starta kopieringen.
    • Tryck för att börja skanna dokument.

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN

image

1. LCD-skärm (skärm med flytande kristaller)

Visar meddelanden som hjälper dig att ställa in och använda maskinen.

Om maskinen befinner sig i beredskapsläge eller kopieringsläge visar LCD-skärmen:
    image

a. Kopieringstyp

b. Antal kopior

c. Kvalitet

d. Kontrast

e. Kopieringsförhållande

2. Menyknappar
    Menu (Menyn)

Tryck för att öppna menyn för programmering av maskinens inställningar.

Clear (Rensa)

• Tryck för att radera den data du angett.
    • Tryck för att avbryta aktuell inställning.

OK

Tryck för att lagra din maskins inställningar.

image eller image

Tryck för att bläddra upp eller ner i menyerna och alternativen.

3. Funktionsknappar
    Copy/Scan Options (Kopiering/Skanna Alternativ)

Tryck här om du vill få åtkomst till tillfälliga inställningar för att skanna eller kopiera.

Wi-Fi (för trådlösa modeller)

Tryck och håll knappen Wi-Fi intryckt och starta det trådlösa installationsprogrammet på datorn. Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in trådlös anslutning mellan din maskin och ditt nätverk.

När Wi-Fi-lampan lyser är maskinen ansluten till en trådlös åtkomstpunkt. När Wi-Fi-lampan blinkar ligger den trådlösa anslutningen nere eller så håller maskinen på att ansluta till en trådlös åtkomstpunkt.

Scan (Skanna)

Tryck för att växla maskinen till Skanningsläge.

2 in 1 (ID) Copy (2 på 1 ID-kopia)

Tryck för att kopiera båda sidor av ett ID-kort på en sida.

2-sided (2-sidigt) (Endast för vissa modeller)

Tryck för att kopiera på papprets båda sidor.

image

1. Stop/Exit (Stopp/Avbryt)
    • Tryck för att stoppa ett förfarande.
    • Tryck för att avsluta menyn.
  2. Start
    • Tryck för att starta kopieringen.
    • Tryck för att börja skanna dokument.
  3. image Slå på/stänga av
    • Starta maskinen genom att trycka på image.

• Stäng av maskinen genom att trycka på image och hålla ner. LCD-skärmen visar [Stänger ner] och är på några sekunder innan den stängs av.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

image
  1. Pekskärm med LCD (Liquid Crystal Display)
    Öppna menyer och alternativ genom att trycka på dem på pekskärmen.
  2. Pekpanel
    image (Tillbaka)
    Tryck för att gå tillbaka till föregående meny.
    image (Hem)
    Tryck för att återgå till startskärmen.
    image (Avbryt)
    Tryck för att avbryta en åtgärd.
  3. LED-strömindikator

LED-lampan tänds beroende på maskinens driftstatus.

4. image Slå på/stänga av
    • Starta maskinen genom att trycka på image.
    • Stäng av skrivaren genom att hålla image intryckt.[Stänger ner] visas på LCD-pekskärmen och är kvar några sekunder innan den stängs av. Detta är alltid tillgängligt om du anslutit en extern telefon eller en telefonsvarare.
  5. Near Field Communication (NFC) (MFC-L2922DW/MFC-L2980DW)
    Använd kortautentisering, om tillämpligt, genom att föra ditt Integrated Circuit Card (IC-kort) över NFC-symbolen på maskinen.