Hem > Introduktion till maskinen > Överblick över LCD-pekskärmen

Överblick över LCD-pekskärmen

Relaterade modeller:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

När en startskärm visas trycker du på image eller image om du vill visa de andra startskärmarna.

Startskärmen visar skrivarens status när den är i beredskapsläge. När skärmen visas är skrivaren redo för nästa kommando.

Tillgängliga funktioner varierar beroende på din modell.

image
  1. Datum och tid

Visar datum och tid inställt i maskinen.

2. Lägen
    • image [Fax]

Tryck för att öppna faxläget.

• image [Kopiera]

Tryck för att öppna kopieringsläget.

• image [Skanna]

Tryck för att öppna skanningsläget.

• image [Säker utskrift]

Tryck för att öppna alternativet för säker utskrift.

• image [Internet]

Tryck för att ansluta Brother-maskinen till en Internettjänst.

• image [Appar]

Tryck för att ansluta Brother-maskinen till Brother Apps-tjänsten.

• image [2 på 1 ID-kopia]

Tryck för att få tillgång till kopieringsalternativet 2 på 1 (ID).

3. image Toner

Visar återstående tonernivå. Tryck för att öppna menyn Toner.

4. image [Inställn.]

Tryck för att öppna menyn Inställningar.

Om du aktiverat inställningslåset visas en nyckelikon image på LCD-skärmen. Du måste låsa upp maskinen för att använda Inställningar.

5. image

(Trådlös status för trådlösa modeller)

Tryck för att konfigurera trådlösa inställningar.

En indikator med fyra nivåer visar aktuell trådlös signalstyrka på startskärmarna om du använder en trådlös anslutning.

image
    image

Trådlöst LAN inaktiverat

6. image [Genvägar]

Tryck för att skapa snabbval för funktioner du ofta använder t.ex. sända fax, ta kopior, skanna och använda Web Connect.

image
    • Tre snabbvalsflikar finns tillgängliga med upp till sex snabbval på varje snabbvalsflik. Totalt 18 genvägar finns tillgängliga.
Lagrade fax
image

Antalet mottagna fax i minnet visas längst upp på skärmen.

Tryck på image och sedan på [Ja] om du vill skriva ut faxen.

Varningsikon
image

Varningsikonen image visas när det finns ett fel- eller underhållsmeddelande. Visa det genom att trycka på meddelandefältet och tryck sedan på image om du vill komma tillbaka till standby-läget.

OBS
  • Denna produkt antar samma teckensnitt som ARPHIC TECHNOLOGY CO.,LTD.