Hem > Introduktion till maskinen > Navigera på LCD-pekskärmen

Navigera på LCD-pekskärmen

Relaterade modeller:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Tryck med din finger på LCD-skärmen för att manövrera den. Om du vill visa och komma åt alla alternativ trycker du på image image eller image image på LCD-skärmen för att bläddra igenom dem.

Följande steg visar hur du navigerar genom ändring av en inställning i maskinen. I det här exemplet ändras inställningen för LCD-skärmens bakgrundsbelysning från [Ljus] till [Med].

VIKTIGT
Tryck INTE på LCD-skärmen med ett vasst föremål, t.ex. en penna eller något spetsigt. Det kan skada maskinen.
OBS
Rör INTE vid LCD-skärmen omedelbart efter att nätkabeln kopplats in eller efter att du startat maskinen. Det kan orsaka fel.
  1. Tryck på image ([Inställn.]).
  2. Tryck på [Alla inställn.].
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Allmän inställ] och tryck sedan på [Allmän inställ].
    image
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [LCD-inställn.] och tryck sedan på [LCD-inställn.].
    image
  5. Tryck på [Bakgrundsljus].
    image
  6. Tryck på [Med].
    image
  7. Tryck på image.