Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna via kontrollpanelen > Allmänna inställningar > Undvik att ringa fel nummer (uppringningsbegränsning)

Undvik att ringa fel nummer (uppringningsbegränsning)

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Denna funktion förhindrar användare från att skicka ett fax eller ringa fel nummer av misstag. Du kan ställa in maskinen att begränsa uppringning när de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna, adressboken och snabbvalen används.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Uppringningsbegränsning] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa det alternativ du föredrar och tryck sedan på OK.
    • [Sifferknappar]
    • [GENVÄG]
    • [Kortnummer]
  5. Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ och tryck sedan på OK.
    Alternativ
    Beskrivning
    Ange # två gånger

Maskinen kommer att be dig att ange numret på nytt och om du anger samma nummer korrekt, kommer maskinen att påbörja uppringningen. Om du anger fel nummer visar LCD-skärmen ett felmeddelande.

Maskinen kommer att begränsa alla faxöverföringar och utgående samtal för den uppringningsmetoden.

Av

Maskinen begränsar inte uppringningsmetoden.

• Inställningen [Ange # två gånger] kommer inte att fungera om du använder en extern telefon innan du anger numret. Du uppmanas inte att ange numret igen.
    • Om du väljer [] eller [Ange # två gånger] kan du inte använda gruppsändningsfunktionen.
  6. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Begränsad uppringning].
  2. Klicka på ett av följande alternativ:
    • [Sifferknappar]
    • [Adressbok]
      image
      Om du kombinerar nummer i adressboken vid uppringning, identifieras adressen som en inmatning via de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna och kommer inte begränsas.
    • [Genvägar]
  3. Tryck på ett av följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Ange # två gånger

Maskinen kommer att be dig att ange numret på nytt och om du anger samma nummer korrekt, kommer maskinen att påbörja uppringningen. Om du anger fel nummer visar LCD-skärmen ett felmeddelande.

Maskinen kommer att begränsa alla faxöverföringar och utgående samtal för den uppringningsmetoden.

Av

Maskinen begränsar inte uppringningsmetoden.

image
    • Inställningen [Ange # två gånger] kommer inte att fungera om du använder en extern telefon innan du anger numret. Du kommer inte att ombes ange numret igen.
    • Om du väljer [] eller [Ange # två gånger] kan du inte använda gruppsändningsfunktionen.
  4. Tryck på image.