Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna via kontrollpanelen > Allmänna inställningar > Lär dig mer om mottagning av fax i fortsättningsläget

Lär dig mer om mottagning av fax i fortsättningsläget

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Maskinen kan lagra mottagna fax i minnet om du väljer fortsättningsläget när Byt toner visas på LCD-skärmen.

När mottagna fax skrivs ut i fortsättningsläget kommer LCD-skärmen att fråga om faxets utskriftskvalitet är OK.

Välj Nej om kvaliteten inte är bra. Maskinen behåller alla faxmeddelanden i minnet så att du kan skriva ut dem igen efter att du bytt tonerkassetten mot en ny. Välj Ja om utksriftskvaliteten är bra. LCD-skärmen frågar om du vill radera de utskrivna faxen från minnet.

Om du väljer att inte radera dem blir du tillfrågad igen efter att du bytt tonerkassetten mot en ny.

image
  • (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Maskinen kan lagra upp till 400 fax i minnet.

• (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Maskinen kan lagra upp till 500 fax i minnet.

• (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Om du stänger av strömbrytaren försvinner alla faxmeddelanden i minnet.

• Maskinen behåller fax som lagrats i fortsättningsläget även om du ändrar inställningen från Fortsättning till Stopp.
  • Maskinen frågar om du vill skriva ut lagrade fax när du installerar en ny tonerkassett och Toner slut visas på LCD-skärmen. Välj Skriv ut för att skriva ut lagrade fax.

Toner slut i fortsättningsläget

Maskinen slutar att skriva ut när Toner slut visas på LCD-skärmen. Du måste installera en ny tonerkassett om minnet är fullt och du vill fortsätta att ta emot fax.