Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Faxa via Internet (I-Fax) > Alternativ för I-Fax > Bekräftelsemail för Internet-fax (I-Fax) > Aktivera avsändaravisering för bekräftelse på överföringar

Aktivera avsändaravisering för bekräftelse på överföringar

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [E-post/IFAX] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Kon. e-post TX] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Bekräftelse] och tryck sedan på OK.
  6. Välj [] eller [Av] för att aktivera eller inaktivera funktionen avsändaravisering och tryck sedan på OK.
    När avsändaravisering är På innehåller faxet ytterligare ett fält som kallas MDN (Message Disposition Notification), som innehåller information om leverans av meddelandet.
    image
    Mottagarens maskin måste har stöd för MDN-fältet för att kunna skicka en meddelanderapport.
  7. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[E-post/IFAX]>[Kon. e-post TX]>[Bekräftelse].
  2. Välj [] eller [Av] för att aktivera eller avaktivera funktionen avsändaravisering.
    När avsändaravisering är På innehåller faxet ytterligare ett fält som kallas MDN (Message Disposition Notification), som innehåller information om leverans av meddelandet.
    image
    Mottagarens maskin måste har stöd för MDN-fältet för att kunna skicka en meddelanderapport.