Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Faxa via Internet (I-Fax) > Alternativ för I-Fax > Bekräftelsemail för Internet-fax (I-Fax) > Aktivera mottagningsaviseringar för bekräftelse på överföringar

Aktivera mottagningsaviseringar för bekräftelse på överföringar

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [E-post/IFAX] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Kon. e-post RX] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Bekräftelse] och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på en av tre möjliga inställningar:
    Alternativ
    Beskrivning

Mottagningsavisering

När mottagningsavisering är skickas en mall tillbaka till avsändaren för att bekräfta att meddelandet har tagits emot och behandlats.

Dessa mallar beror på den hantering som efterfrågas av avsändaren.

Exempel:

LYCKAT : Mottaget från: <E-postadress>

Mottagningsavisering MDN

När mottagningsavisering är MDN skickas en rapport till avsändaren för att bekräfta att meddelandet har tagits emot och behandlats under förutsättning att avsändaren sände en begäran om bekräftelse till fältet MDN (Message Disposition Notification).

Mottagningsavisering Av

När mottagningsavisering är Av stängs alla former av mottagningsaviseringar av och inget meddelande sänds tillbaka till avsändaren oavsett begäran.

image
    • För att sända bekräftelser på en överföring måste avsändaren konfigurera dessa inställningar:

• Ställ in [Bekräftelse] i [Kon. e-post TX][].

• Ställ in [Rubrik] i [Kon. e-post RX][Alla] eller [Ämne+Från+Till].

• För att ta emot bekräftelser på en överföring måste mottagaren konfigurera dessa inställningar:

• Ställ in [Bekräftelse] i [Kon. e-post RX][].

7. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[E-post/IFAX]>[Kon. e-post RX]>[Bekräftelse].
  2. Tryck på en av tre möjliga inställningar:
    Alternativ
    Beskrivning

Mottagningsavisering

När mottagningsavisering är skickas en mall tillbaka till avsändaren för att bekräfta att meddelandet har tagits emot och behandlats.

Dessa mallar beror på den hantering som efterfrågas av avsändaren.

Exempel:

LYCKAT : Mottaget från: <E-postadress>

Mottagningsavisering MDN

När mottagningsavisering är MDN skickas en rapport till avsändaren för att bekräfta att meddelandet har tagits emot och behandlats under förutsättning att avsändaren sände en begäran om bekräftelse till fältet MDN (Message Disposition Notification).

Mottagningsavisering Av

När mottagningsavisering är Av stängs alla former av mottagningsaviseringar av och inget meddelande sänds tillbaka till avsändaren oavsett begäran.

image
    • För att sända bekräftelser på en överföring måste avsändaren konfigurera dessa inställningar:

• Ställ in [Bekräftelse] i [Kon. e-post TX][].

• Ställ in [Rubrik] i [Kon. e-post RX][Alla] eller [Ämne+Från+Till].

• För att ta emot bekräftelser på en överföring måste mottagaren konfigurera dessa inställningar:

• Ställ in [Bekräftelse] i [Kon. e-post RX][].